Adventne spodbude k duhovni budnosti in čuječnosti

Posted by:

Adventni čas nas vabi k duhovnemu prebujenju, budnosti in čuječnosti. Nekaj idej najdeš tukaj:

Upaj si! – #deliJezusa – Zavod Pridi.com je tudi za letošnji adventni čas pripravil posebno adventno akcijo v sklopu pobude #deliJezusa. Vabljeni k spremljanju njihovih vsebin na spletni strani Pridi.com, Facebooku, Youtubu, Twitterju in ob ponedeljkih na Exodus TV (7:40, 13:40 in 19:40). Začnemo 4. decembra! Akcije #deliJezusa je sklop različnih objav (video posnetek, slikovno gradivo, besedni zapis) na družbenih omrežjih, s katerimi želimo spodbuditi vse ljudi k dobremu, k oznanjevanju, k spreminjanju na lepše.

Predbožični spletni misijon – Kratko gradivo za vsakdanje premišljevanje ali molitev pripravlja p. Vili Lovše; na razpolago je že 26. 11. Priložena so tudi navodila za potek in metodo dela. Vsak teden bo posnet en video nagovor za ves teden. Gradivo je na spletni strani https://jn159.wordpress.com/ in na Facebook strani: fb.me/duhovnevajevvsakdanjemzivljenju.

Adventni sopotnik MAGNIFICAT – Posebno izdajo molitvenega adventnega sopotnika Magnificat je izdala založba Družina in je na voljo v knjigarnah ali preko spleta druzina.si.

0
  Povezane objave
  • No related posts found.