Gradivo za veroučence in družine za binkošti – sklep veroučnega leta

Posted by:

Za veroučence vseh letnikov in za družine je na voljo novo gradivo za verouk/katehezo na temo jutrišnjega praznika, s katerim sklepamo letošnje veroučno leto.
Gradivo najdete na spodnjih povezavah.

SKLEP VEROUČNEGA LETA – Danes, na binkoštno nedeljo, 31. maja, sklepamo veroučno leto. Zaradi trenutnih razmer ne bo običajnega sklepa veroučnega leta s sodelovanjem otrok pri sklepni maši in podelitvijo spričeval. Namesto tega vabimo družine veroučencev, da se v znamenje hvaležnosti za preteklo veroučno leto v nedeljo ali enkrat med tednom skupaj udeležite sv. maše v cerkvi. Praznovanje nedelje s sv. mašo naj tudi sicer (p)ostane način življenja krščanske družine.

Veroučna spričevala ostanejo v župnišču do začetka novega veroučnega leta v septembru, ko jih bomo ob prehodu v višji letnik dopolnili na podlagi rešenih veroučnih pripomočkov ali gradiv, ki so tedensko objavljena na spletni strani.

Starše prosimo, da manjkajočo snov predelate skupaj s svojimi otroki in poskrbite, da se zvezki in gradiva ohranijo doma do začetka novega veroučnega leta.

0
  Povezane objave
  • No related posts found.

Leave a Reply

avatar
300