12. – 19. september 2021

RADIJSKA ODDAJA – V nedeljo, 19. 9., bo pri verski oddaji Duhovna iskanja na Radiu Velenje prispevek z naslovom »Moj kenijski misijon«; pripravil ga bo Urh Špital. Vabljeni k poslušanju (tudi v arhivu na www.radiovelenje.com)!

STIČNA MLADIH bo letos potekala v soboto, 18. septembra. Program in več informacij najdete na spletni strani www.sticna.net. Če se kdo še želi prijaviti, lahko to stori samo še danes (12. 9.) na GSM: 041/388-145.

Prihodnji teden začenjamo z veroukom. Če kdo od staršev svojega otroka še ni vpisal, naj to stori še v tem tednu.

V preteklih letih so bila srečanja biblične skupine na več mestih (pri Sv. Martinu, v Šaleku in v Škalah). Vse te skupine se sedaj združujejo v eno skupino, ki bo potekala pri Sv. Martinu. Prvo srečanje biblične skupine bo v ponedeljek, 27. septembra, ob 20.00.

V preteklem tednu smo začeli z mašami na podružnicah. Sv. maše bodo v Bevčah, Cirkovcah in Plešivcu enkrat mesečno, praviloma ob torkih ob 18.00. S ključarji smo se dogovorili, da se bodo potrudili in poiskali voditelje besednega bogoslužja, ki bodo potekala enkrat tedensko, v tednih ko ne bo sv. maše. Lepo ste vabljeni k udeležbi in oblikovanju sv. maš in besednega bogoslužja. Od nas vseh je odvisno, koliko bo sodelovanja v podružničnih cerkvah in kako živo bo občestvo.

VELENJE – sv. Martin

Otroci, ki obiskujete osnovno šolo in radi pojete, vabljeni, da se pridružite otroškemu pevskemu zboru. Zbrali se boste prihodnjo nedeljo, 19. 9., ob 9.00 pri zakristiji. Lepo vabljeni, da skupaj zapojemo Bogu v slavo.

Oznanila_24. NEDELJA MED LETOM (12. 9. 2021)

 

 

Druga oznanila in dogodki:

Zgodovina oznanil…>

Leave a Reply

avatar
300