7. – 14. marec 2021

POSTNI VEČERI Z VEČERNICAMI IN BOŽJO BESEDO – Postni čas daje priložnost za duhovne večere s skupno molitvijo in srečanjem s postno Božjo besedo. Vabljeni prav vsi, ki bi želeli prisluhniti povabilu postnega časa. Srečanja so ob torkih zvečer ob 20. uri preko Zoom-a. Povezava na srečanje je dostopna na župnijski spletni strani svmartin.net.

KRIŽEV POT – V postnem času bo ob petkih zvečer pred sv. mašo (ob 18.45) križev pot. Vabljeni k spremljanju (tudi prenos preko Youtube kanala).

SVETE MAŠE – Pri sv. maši v cerkvi je lahko glede na površino hkrati navzočih 14 oseb oz. 14 gospodinjstev. Za lažjo organizacijo udeležbe pri sv. maši v omenjenih okvirih se je potrebno za prisotnost prijaviti preko prijavnega obrazca na spletni strani svmartin.net. Kdor ima v tekočem tednu naročen mašni namen in želi biti navzoč pri sv. maši, naj se prijavi takoj v nedeljo, ko so na voljo oznanila za tekoči teden. Ostali, ki bi se želeli udeležiti sv. maše, pa se prijavljajte največ en dan naprej. V kolikor vam prijava prek spleta dela težave, prosite koga za pomoč ali se prijavite po telefonu. Prosimo za razumevanje.

PREJEM SV. OBHAJILA – Prejem sv. obhajila izven sv. maše je v nedeljo ob 11.45 in med tednom med ob 18.30 (razen ob sredah). Vnaprejšnja najava ni potrebna.

PRENOVA ŽUPNIJSKE CERKVE – Prostovoljne darove za obnovo lahko oddate osebno ali na župnijski TRR: Župnija sv. Martin Velenje, SI56 0242 6009 2279 253 – za obnovo.

RADIJSKA ODDAJA – V nedeljo, 14. 3., bo pri verski oddaji Duhovna iskanja na Radiu Velenje razmišljanje o sv. Jožefu – življenjskem sopotniku; pripravila ga bo Milena Kumer. Vabljeni k poslušanju (tudi v arhivu na www.radiovelenje.com)!

Martinova oznanila 07.03.2021

Druga oznanila in dogodki:

Zgodovina oznanil…>

Leave a Reply

avatar
300