Možje sv. Jožefa – vabilo

Posted by:

Dragi možakar!

Čutiš tudi ti, da v svojem življenju ne najdeš prostora, kjer bi lahko odkrito spregovoril o svojem doživljanju sveta, duhovnosti, Boga? Si želiš, da bi lahko o pomembnih vrednotah, o problemih, o izzivih, po moško, odkrito spregovoril v krogu, kjer bi te razumeli, sprejemali in podpirali?

Sedaj imaš priložnost, da se pridružiš moški duhovni skupini, ki jo ustanavljamo v Župniji Velenje – sv. Martin.
Našo skupino bodo sestavljali krščanski možje (poročeni, samski, ločeni …), ki hoče-jo svojo moškost graditi na veri v Boga Jezusa Kristusa. Naša vera temelji na Božji ljubezni, kakor je razodeta v njegovi Besedi in življenju njegovega Sina. To je veliko dejstvo evangelija, ki bo načelo in temelj naše skupine.

Cilj skupine bo osebna in skupna rast v krščanskega moškega.

Drug drugemu želimo pomagati na naši skupni poti. In sicer tako, da drug z drugim pošteno in odkritosrčno razdelimo svoje osebno izkustvo, izzive in spodbude vsakdanjega krščanskega življenja v svetu, kjer se ima večkrat zlo za dobro. Vsak lahko pri-speva svojo izkušnjo. Graditi želimo tovarištvo. Izhajamo iz prepričanja, da vsak kristjan vsak dan potrebuje pomoč in da ima vsak kristjan nekaj s čimer lahko pomaga. Zavzemamo se za resnico in stojimo za besedo.

Prvo srečanje bomo izvedli v januarju, kjer se bomo dogovorili za termin skupine. Skupina se bo srečevala enkrat na mesec v župnišču Župnije Velenje – sv. Martin in se bo imenovala Možje sv. Jožefa.

Povabljen, da se nam pridružiš in da povabiš tudi svoje prijatelje. Več informacij najdeš na zloženki in na spletni strani:
http://ignacijevdom.si/progr…/duhovni-vikendi/odmik-za-moske

Možne prijave pri:
Janko Rezar,
janko.rezar@gmail.com, 031 367 839,

Miran Razboršek,
miran_razborsek@t-2.net, 031 403 820,

Igor Gruber,
igor.gruber.si@gmail.com, 041 712 188.

0
  Povezane objave
  • No related posts found.

Leave a Reply

avatar
300