12. – 19. junij 2022

Posted by:

 

RADIJSKA ODDAJA – V nedeljo, 19. 6., bo pri verski oddaji Duhovna iskanja na Radiu Veseljak Velenje prispevek z naslovom »Sveto Rešnje Telo«; pripravila ga bo Jožica Plešnik. Vabljeni k poslušanju. Posnetkom oddaj lahko prisluhnete tudi na spletni strani ter na YouTube in Facebook strani župnije Velenje – sv. Martin. Vabljeni k poslušanju.

V tem tednu obhajamo zapovedani praznik Svetega Rešnjega telesa in Krvi. Lepo ste vabljeni k večerni sv. maši (ob 18.00 v Šaleku ali ob 19.00 pri Sv. Martinu). Po sv. maši pri   Sv. Martinu bo procesija z Najsvetejšim, ki ga bomo ponesli v okolje v katerem živimo. Tako se bomo Bogu zahvalili za prejete milosti, ga prosili za zdravje, odvrnitev od naravnih in drugih nesreč, za duhovno rast in blagoslov pri delu, v naših župnijah in v medsebojnih odnosih. Že v naprej hvala vsem, ki pripravljate oltarje za procesijo in vsem liturgičnim ter drugim sodelavcem, za lepo sodelovanje.

V ponedeljek (13. 6.) lepo vabljeni na srečanje biblične skupine, ki bo ob 19.45 v učilnici v župnišču (Šmarška c. 2).

VELENJE – SV. MARTIN

PRENOVA ŽUPNIJSKE CERKVE – Prostovoljne darove za obnovo lahko oddate osebno ali na župnijski TRR: Župnija sv. Martin Velenje, SI56 0242 6009 2279 253 – za obnovo. Hvala za vaš dar.

Oznanila_NEDELJA SVETE TROJICE (12. 6. 2022)

0
  Povezane objave
  • No related posts found.