14. – 21. oktober 2018

Posted by:

Svete maše:

Martinova oznanila 14.10.2018_maše

Druga oznanila in dogodki:

MISIJONSKA NEDELJA – Darovi prihodnje nedelje bodo namenjeni za misijone.

SREČANJE ZAKONCEV JUBILANTOV – Zadnjo soboto v oktobru, 27. oktobra, bo pri sobotni večerni sv. maši srečanje zakoncev jubilantov. Vsi, ki letos praznujete okroglo ali pol-okroglo obletnico (5, 10, 15, 20 let …) zakonskega življenja, vabljeni, da se s skupno sv. mašo zahvalite Bogu za ta dar. Pari se prej prijavite v zakristiji.

PRIPRAVA ODRASLIH NA ZAKRAMENTE (KATEHUMENAT) – Vabljeni vsi odrasli, ki iz kakršnih koli razlogov še niste prejeli zakramentov uvajanja v krščanstvo (krst, spoved, obhajilo, birma), pa bi jih želeli, da se odločite za pripravo in se prijavite v župnišču.

VSI SVETI – Vabljeni, da ob spominu na rajne prižgete kakšno svečo manj in raje darujete za mašne namene, za ljudi v stiski ali v kak drug dober namen. Letos je v okviru naše župnije pobuda, da namesto sveč na grobove darujete za prenovo župnijske cerkve. Na voljo so simbolične zastavice, ki jih lahko prejmete ob prostovoljnih prispevkih in jih ponesete na grobove vaših rajnih kot znamenje, da ste bili ob spominu na njih dobrodelni. Bog povrni za vaš dar!

PRENOVA ŽUPNIJSKE CERKVE – Prostovoljne darove za obnovo lahko oddate osebno ali na župnijski TRR: Župnija sv. Martin Velenje, SI56 0242 6009 2279 253 – za obnovo.

RADIJSKA ODDAJA – V nedeljo, 21. 10. 2018, bo pri verski oddaji Duhovna iskanja na Radiu Velenje prispevek o misijonski nedelji; pripravila ga bo s. Polona Švigelj. Vabljeni k poslušanju (tudi v arhivu na www.radiovelenje.com)!

Martinova oznanila 14.10.2018

0
  Povezane objave
  • No related posts found.