15. – 22. december 2019

Posted by:

Svete maše:

Martinova oznanila 15.12.2019

Druga oznanila in dogodki:

DEVETDNEVNICA PRED BOŽIČEM – Vabljeni k božični devetdnevnici, ki je bližnja priprava na Božič, praznik Jezusovega rojstva. Za veroučence v času devetdnevnice ne bo rednega verouka, ampak se namesto veroučne ure tisti dan, ko bi imeli sicer verouk (ali kak drug dan), udeležijo božične devetdnevnice. Devetdnevnica je vsak večer ob 19. uri. Otroci, ki v sklopu verouka niso bili pri sv. spovedi, naj pridejo k spovedi pol ure pred sv. mašo, ko bo možnost za sv. spoved. K devetdnevnici vabljeni tudi ostale dni. Redni verouk bo od 6. 1. 2020 naprej.

Možnost za sv. spoved je ob delavnikih pol ure pred sv. mašo in ob nedeljah pred in med svetimi mašami v cerkvi. Pravočasno pristopite k sv. spovedi pred prazniki. Sporočite, če želite obisk bolnikov za spoved in obhajilo na domu pred prazniki.

Luč miru iz Betlehema bodo v nedeljo, 22. 12., pri vseh sv. mašah v župnijsko cerkev prinesli velenjski skavti. Prostovoljni prispevki bodo letos namenjeni društvu Žarek, skavtom, ki bodo pomagali misijonarjem v Albaniji, ter sestram salezijankam v Braziliji.

PRENOVA ŽUPNIJSKE CERKVE – Prostovoljne darove za obnovo lahko oddate osebno ali na župnijski TRR: Župnija sv. Martin Velenje, SI56 0242 6009 2279 253 – za obnovo.

RADIJSKA ODDAJA – V nedeljo, 22. 12. 2019, bo pri verski oddaji Duhovna iskanja na Radiu Velenje prispevek na temo Krščeni in poslani, da praznujemo Božič; pripravila ga bo Irena Friškovec. Vabljeni k poslušanju (tudi v arhivu na www.radiovelenje.com)!

Martinova oznanila 15.12.2019

0
  Povezane objave
  • No related posts found.