17. – 24. april 2022

Posted by:

Vabimo vas, da vzamete vprašalnik o sinodi, ki vam bo ponujen ob izhodu. Izpolnjenega lahko vrnete v cerkvi v za to pripravljeno skrinjico. Že vnaprej hvala za vaše sodelovanje.

RADIJSKA ODDAJA – V nedeljo, 24. 4., bo pri verski oddaji Duhovna iskanja na Radiu Veseljak Velenje prispevek z naslovom »O Božjem usmiljenju«; pripravila ga bo Irena Friškovec. Vabljeni k poslušanju.

Redni verouk nadaljujemo po velikonočnem ponedeljku, od torka, 19. aprila 2022, naprej. Verouk bo tudi v ponedeljek 25. 4., v torek 26. 4. pa verouka ne bo.

POLETNI ORATORIJ – Oratorij je načrtovan v tednu po koncu šolskega leta, in sicer od 27. junija do 1. julija 2022. Osrednji lik letošnjega oratorija je sv. Ignacij Lojolski, ustanovitelj jezuitov. Prijavnica za otroke bo na voljo na župnijski spletni in Facebook strani od nedelje 1. maja. Vabljeni k prijavi.

DEVETDNEVNICA PRED SV. BIRMO se je začela na veliki četrtek. Pripravnike, ki bodo v soboto, 23. aprila, prejeli zakrament sv. birme, podprimo s svojo molitvijo in lepim zgledom.

VELENJE – SV. MARTIN

Zaradi birmanske devetdnevnice in šmarnic v mesecu maju, odslej ne bo več sredine molitve pred Najsvetejšim. Kdor želi se lahko pridruži češčenju ob četrtkih takoj po večerni sv. maši.

PRENOVA ŽUPNIJSKE CERKVE – Prostovoljne darove za obnovo lahko oddate osebno ali na župnijski TRR: Župnija sv. Martin Velenje, SI56 0242 6009 2279 253 – za obnovo. Hvala za vaš dar.

Oznanila_VELIKA NOČ (17. 4. 2022)

0
  Povezane objave
  • No related posts found.