18. – 25. februar 2018

Posted by:

Svete maše:

Martinova oznanila 18.02.2018_maše

Druga oznanila in dogodki:

KRIŽEV POT – V postnem času bo ob petkih zvečer na začetku sv. maše križev pot, ki ga bodo pripravljale različne skupine; ta petek odrasli pevski zbor in skupina Marijino delo.

SVETOPISEMSKE URICE za predšolske otroke (3-6 let) so v postnem času do velike noči, vsak petek ob 16. uri v učilnici v kaplaniji. Vabljeni!   

Tečaj ZA ZAROČENCE za vse, ki se pripravljate na sklenitev sv. zakona, bo v dveh delih; prvo srečanje bo v soboto, 24. februarja, drugo pa v soboto, 3. marca, obakrat ob 15. uri v Mihaelovem domu v Šoštanju. Vabljeni!

DAROVI ZA SEMENIŠČE IN BOGOSLOVJE – Vaši darovi prihodnje nedelje bodo namenjeni za semenišče in bogoslovje.

ROMANJE – Velenjske župnije skupaj z agencijo Aritours vabimo na romanje v Nemčijo (Bavarska, Altötting-»nemški Lurd«, Marktl am Inn, Kimsko jezero, gradovi Ludvika II. Bavarskega …). Romanje bo od 30. aprila do 2. maja 2018. Program romanja dobite v zakristiji, prijave zbira ga. Zvonka Špeh.

RADIJSKA ODDAJA – V nedeljo, 25. 2. 2018, bo pri verski oddaji Duhovna iskanja na Radiu Velenje predstavitev papeževih spodbud za postni čas; pripravil jo bo Andrej Vrabič. Vabljeni k poslušanju (tudi v arhivu na www.radiovelenje.com)!

Martinova oznanila 18.02.2018

0
  Povezane objave
  • No related posts found.