2. – 9. september 2018

Posted by:

Svete maše:

Martinova oznanila 02.09.2018_maše

Druga oznanila in dogodki:

ČEŠČENJE NAJSVETEJŠEGA V NAŠI ŽUPNIJI – V torek in sredo bo v naši župniji češčenje Sv. Rešnjega Telesa. V torek, 4. septembra, bo Najsvetejše izpostavljeno najprej v Škalah po dopoldanski sv. maši do 11. ure, ko bo sklep z litanijami in blagoslovom. Popoldne bo v župnijski cerkvi Najsvetejše izpostavljeno od 16. ure do večerne sv. maše. V sredo, 5. septembra, dopoldne bo v župnijski cerkvi Najsvetejše izpostavljeno po dopoldanski maši do 11. ure, popoldne pa od 16. ure do večerne maše ob 19. uri. Predvideni razpored skupin za molitev pred Najsvetejšim:

Torek, 4. 9.: ob 16. uri katehistinje, skupina odraslih za SBP, ob 17. uri mladinska skupina, veroučenci, ministrantje, otroški zbor, ob 18. uri četrtkova molitvena skupina, biblična skupina.

Sreda, 5. 9.: ob 9.30 četrtkova molitvena skupina, ob 10.15. uri ključarji in molitvena skupina Prenova v Duhu; ob 16. uri člani ŽPS in bralci beril, ob 17. uri zakonci in Jožefovi možje, ob 18. uri odrasli pevski zbor in člani skupine Marijino delo (Martinčki).

Vabljene skupine in posamezniki, da si vzamete čas za počastitev Boga s skupno ali osebno molitvijo (po razporedu ali poljubno) pred Najsvetejšim.

ROMANJE NA URŠLJO GORO – V soboto, 8. septembra, bo romanje na Uršljo goro, kjer bo ob 11. uri sv. maša. Če kdo ne pozna poti, naj pride ob 7.30 uri k župnijski cerkvi in se skupaj odpeljemo do Križana. Od tam je hoje za približno dve uri. Za prevoz do Križana poskrbi vsak sam oz. se dogovorite med seboj. Če lahko kdo komu od starejših ponudi prevoz na vrh, naj javi. Lepo vabljeni!

ŠKOFIJSKI MOLITVENI DAN ZA DUHOVNE POKLICE V PETROVČAH – V soboto, 8. septembra, bo v Petrovčah romarski shod in škofijski molitveni dan za duhovne poklice; ob 9. uri bo molitvena ura, ob 10. uri pa sv. maša. Vabljeni!

SREČANJE MLADIH V STIČNI – Mladi vabljeni na srečanje mladih v Stično, ki bo v soboto, 15. septembra, z geslom: »Ne boj se!« (Lk 1,30). Za prevoz z avtobusom se prijavite do torka, 11. 9. Cena (prevoz in organizacija) je 15 €.

PRENOVA ŽUPNIJSKE CERKVE – Prostovoljne darove za obnovo lahko oddate osebno ali na župnijski TRR: Župnija sv. Martin Velenje, SI56 0242 6009 2279 253 – za obnovo.

RADIJSKA ODDAJA – V nedeljo, 9. 9. 2018, bo pri verski oddaji Duhovna iskanja na Radiu Velenje prispevek z naslovom Počitnic je konec – kako so jih preživeli ministranti, mladi … ; pripravila ga bo Jožica Koželjnik. Vabljeni k poslušanju (tudi v arhivu na www.radiovelenje.com)!

Martinova oznanila 02.09.2018

0
  Povezane objave
  • No related posts found.