21. – 28. januar 2018

Posted by:

Svete maše:

Martinova oznanila 21.01.2018_maše

Druga oznanila in dogodki:

Nikodemovi večeri bodo od četrtka, 25. januarja, do nedelje, 28. januarja, zvečer ob 19. uri v dvorani Mladinskega hotela Velenje (na Efenkovi 61a). Vabljeni!

V času Nikodemovih večerov bodo od četrtka do sobote večerne sv. maše ob 18. uri.

Predavanja in predavatelji:

  • četrtek, 25. januar: Islam, ekstravagantna ponudba – magnet za mlade – dr. Drago Ocvirk
  • petek, 26. januar: Cerkev v Sloveniji danes in jutri – mag. p. Branko Cestnik
  • sobota, 27. januar: Mladi med tradicijo in iskanjem osebne vere br. Jakob Kunšič
  • nedelja, 28. januar: Slovenija brez Patrie in Zvonov – dr. Ivan Štuhec

ROMANJE – Velenjske župnije skupaj z agencijo Aritours vabimo na romanje v Nemčijo (Bavarska, Altötting-»nemški Lurd«, Marktl am Inn, Kimsko jezero, gradovi Ludvika II. Bavarskega …). Romanje bo od 30. aprila do 2. maja 2018. Program romanja dobite v zakristiji, prijave zbira ga. Zvonka Špeh.

Tečaj ZA ZAROČENCE za vse, ki se pripravljate na sklenitev sv. zakona, bo v dveh delih; prvo srečanje bo v soboto, 24. februarja, drugo pa v soboto, 3. marca, obakrat ob 15. uri v Mihaelovem domu v Šoštanju. Vabljeni!

TEDNIK DRUŽINA – V mesecu verskega tiska prihaja katoliški tednik Družina k vam s posebno kratkoročno ponudbo, da bi se lahko na lastne oči prepričali o kakovostnih verskih vsebinah v njem. Vabijo, da vzamete zgibanke in morda naredite prvi pritrdilni korak ter se naročite na vzorčni primer tednika Družina.

RADIJSKA ODDAJA – V nedeljo, 28. 1. 2018, bo pri verski oddaji Duhovna iskanja na Radiu Velenje razmišljanje o nedelji Svetega pisma; pripravila ga bo Marjana Menih. Vabljeni k poslušanju (tudi v arhivu na www.radiovelenje.com)!

Martinova oznanila 21.01.2018

0
  Povezane objave
  • No related posts found.