23. – 30. september 2018

Posted by:

Svete maše:

Martinova oznanila 23.09.2018_maše

Druga oznanila in dogodki:

SLOMŠKOVA NEDELJA – Osrednja slovesnost ob letošnji Slomškovi nedelji bo danes (v nedeljo), 23. septembra, v nadžupnijski cerkvi v Vuzenici, kjer je Slomšek pred 180 leti prevzel službo župnika in dekana. Ob 15. uri bo molitvena ura, ob 16. uri pa somaševanje škofov in duhovnikov, ki ga bo vodil nadškof metropolit msgr. Alojzij Cvikl DJ. Vabljeni!

IZPRAZNJEN ŠKOFOVSKI SEDEŽ – Papež Frančišek je v torek, 18. septembra 2018, sprejel odpoved službi celjskega škofa msgr. dr. Stanislava Lipovška. V času izpraznjenega sedeža smo duhovniki, redovniki in verniki povabljeni, da v osebnih in skupnih molitvah molimo za Cerkev in svetega očeta, da bi krajevna Cerkev v Celju kmalu dobila novega škofa. K običajnim molitvam dodajmo Očenaš, Zdrava Marija in Slava Očetu »za novega škofa«.

ZAČETEK SKAVTSKEGA LETA Si želiš novih dogodivščin? Vsi otroci in mladi, stari od 8 do 21 let, ste lepo vabljeni, da se nam pridružite na naši skavtski poti. Pridite na prvo skavtsko srečanje, ki bo v nedeljo, 7. 10. 2018, ob 8. uri v Šaleku pri križu na travniku blizu glavne avtobusne postaje (nasproti Spara).

Martinova oznanila 23.09.2018

0
  Povezane objave
  • No related posts found.