24. april – 1. maj 2022

Posted by:

Še vedno lahko izpolnite vprašalnik o sinodi, ki vam je ponujen ob izhodu in ga vrnete v za to pripravljeno skrinjico. Že vnaprej hvala za vaše sodelovanje.

RADIJSKA ODDAJA – V nedeljo, 1. 5., bo pri verski oddaji Duhovna iskanja na Radiu Veseljak Velenje prispevek z naslovom »Šmarnice za odrasle in otroke«; pripravila ga bo Andreja Osterc. Vabljeni k poslušanju.

Redni verouk bo v ponedeljek 25. 4., v torek 26. 4. pa verouka ne bo. Prav tako ne bo verouka med šolskimi počitnicami. Od 3. maja naprej je verouk po ustaljenem urniku.

V ponedeljek (25. 4.) lepo vabljeni na srečanje biblične skupine, ki bo ob 19.45 v učilnici v župnišču (Šmarška c. 2).

V mesecu maju s šmarnicami posebej častimo Božjo Mater Marijo. Otroci in odrasli ste lepo vabljeni k šmarnicam, ki so združene z večerno sv. mašo, ob 19.00 pri Sv. Martinu. Šmarnice so hkrati priprava prvoobhajancev na prejem prvega sv. obhajila. Potekale bodo tudi v Bevčah (od 3. maja naprej) in sicer vsak dan ob 19.00, razen ob nedeljah.

POLETNI ORATORIJ – Oratorij je načrtovan v tednu po koncu šolskega leta, in sicer od 27. junija do 1. julija 2022. Osrednji lik letošnjega oratorija je sv. Ignacij Lojolski, ustanovitelj jezuitov. Prijavnica za otroke bo na voljo na župnijski spletni in Facebook strani od nedelje 1. maja. Vabljeni k prijavi.

VELENJE – SV. MARTIN

Zaradi birmanske devetdnevnice in šmarnic v mesecu maju, odslej ne bo več sredine molitve pred Najsvetejšim. Kdor želi se lahko pridruži češčenju ob četrtkih takoj po večerni sv. maši.

PRENOVA ŽUPNIJSKE CERKVE – Prostovoljne darove za obnovo lahko oddate osebno ali na župnijski TRR: Župnija sv. Martin Velenje, SI56 0242 6009 2279 253 – za obnovo. Hvala za vaš dar.

Oznanila_2. VELIKONOČNA NEDELJA (24. 4. 2022)

0
  Povezane objave
  • No related posts found.