26. januar – 2. februar 2020

Posted by:

Svete maše:

Martinova oznanila 26.01.2020

Druga oznanila in dogodki:

KATEHEZA (VEROUK) ZA ODRASLE – Naslednje srečanje bo soboto, 1. februarja, po večerni maši (ob 19.50) v župnišču. Skupina je odprtega tipa – vabljeni tudi novi člani!

NA SVEČNICO, praznik Jezusovega darovanja v templju, bo pri sv. mašah blagoslov sveč. Prinesite jih s seboj, lahko jih dobite tudi v cerkvi (cena: 1 € – darovi bodo namenjeni za Karitas).

TEDNIK DRUŽINA – V nedeljo, 2. februarja, se bo založba Družina že tradicionalno zahvalila bralcem za zvestobo z darilom, ki bo priloženo 5. številki Družine. To darilo, knjigo z recepti, ki jih je za tednik Družina pripravil župnik Marko Čižman, lahko prejmejo tudi tisti, ki na Družino niso naročeni, tako da izpolnijo naročilnico in prejmejo poleg knjižice še 3 naslednje izvode Družine brezplačno.

TEČAJ ZA ZAROČENCE za vse, ki se pripravljate na sklenitev sv. zakona, bo v dveh delih: v soboto, 7. in 14. marca, obakrat ob 15. uri v Mihaelovem domu v Šoštanju. Vabljeni!

OTROCI ZA OTROKE – V adventni pobudi »Otroci za otroke« so veroučenci (sodelovalo okoli 50 otrok) za otroke v misijonskih deželah zbrali 534,49 €. Bog povrni za ta dar.

PRENOVA ŽUPNIJSKE CERKVE – Prostovoljne darove za obnovo lahko oddate osebno ali na župnijski TRR: Župnija sv. Martin Velenje, SI56 0242 6009 2279 253 – za obnovo.

RADIJSKA ODDAJA – V nedeljo, 2. 2. 2020, bo pri verski oddaji Duhovna iskanja na Radiu Velenje prispevek Krščeni in poslani: v posvečeno življenje; pripravila ga bo s. Tina Dajčer. Vabljeni k poslušanju (tudi v arhivu na www.radiovelenje.com)!

Martinova oznanila 26.01.2020

0
  Povezane objave
  • No related posts found.