28. januar – 4. februar 2018

Posted by:

Svete maše:

Martinova oznanila 28.01.2018_maše

Druga oznanila in dogodki:

NEDELJA SVETEGA PISMA – Slovensko biblično gibanje vabi ob nedelji Svetega pisma danes, 28. januarja, ob 15. uri na srečanje bralcev in članov bibličnih skupin – za celjsko škofijo bo srečanje v Celju pri sv. Jožefu, gost bo p. Janez Poljanšek.

NA SVEČNICO, praznik Jezusovega darovanja v templju, bo pri sv. mašah blagoslov sveč. Prinesite jih s seboj, lahko pa jih dobite tudi v cerkvi (cena: 1 € – darovi bodo namenjeni za Karitas).

DUHOVNE VAJE ZA MLADE (srednješolce in študente) bodo od nedelje, 25. 2., do torka, 27. 2., v Vrbju pri Žalcu. Prej se prijavite!

ROMANJE – Velenjske župnije skupaj z agencijo Aritours vabimo na romanje v Nemčijo (Bavarska, Altötting-»nemški Lurd«, Marktl am Inn, Kimsko jezero, gradovi Ludvika II. Bavarskega …). Romanje bo od 30. aprila do 2. maja 2018. Program romanja dobite v zakristiji, prijave zbira ga. Zvonka Špeh.

Tečaj ZA ZAROČENCE za vse, ki se pripravljate na sklenitev sv. zakona, bo v dveh delih; prvo srečanje bo v soboto, 24. februarja, drugo pa v soboto, 3. marca, obakrat ob 15. uri v Mihaelovem domu v Šoštanju. Vabljeni!

TEDNIK DRUŽINA – V mesecu verskega tiska prihaja katoliški tednik Družina k vam s posebno kratkoročno ponudbo, da bi se lahko na lastne oči prepričali o kakovostnih verskih vsebinah v njem. Vabijo, da vzamete zgibanke in morda naredite prvi pritrdilni korak ter se naročite na vzorčni primer tednika Družina.

RADIJSKA ODDAJA – V nedeljo, 4. 2. 2018, bo pri verski oddaji Duhovna iskanja na Radiu Velenje razmišljanje o Nikodemovih večerih 2018; pripravil ga bo Matej Vinojčić. Vabljeni k poslušanju (tudi v arhivu na www.radiovelenje.com)!

Martinova oznanila 28.01.2018

0
  Povezane objave
  • No related posts found.