3. – 10. julij 2022

Posted by:

RADIJSKA ODDAJA – V nedeljo, 10. 7., bo pri verski oddaji Duhovna iskanja na Radiu Veseljak Velenje prispevek z naslovom Oratorijski svetnik Ignacij Loyolski; pripravila ga bo Milena Kumer. Posnetkom oddaj lahko prisluhnete tudi na spletni strani ter na YouTube in Facebook strani župnije Velenje – sv. Martin. Vabljeni k poslušanju.

»ZA VEČJO BOŽJO SLAVO« – POLETNI ORATORIJ 2022 – V preteklem tednu je 112 otrok in 35 animatorjev s sodelavci doživelo lep poletni oratorij, na katerem smo spoznavali sv. Ignacija Loyolskega, ustanovitelja Družbe Jezusove. Hvala staršem za zaupanje, otrokom za sodelovanje in vse veselje ter navdušenje, animatorjem z voditeljico Katarino Mihelak za pripravo in izvedbo oratorija, MAŠ Cateringu za prehrano in šotor, MO Velenje za sofinanciranje projekta priprave animatorjev na oratorij, vsem, ki ste nas spremljali in podpirali z molitvijo, najbolj pa dobremu Bogu, da nam daje priložnosti za vse to. Sv. Ignacij Lojolski, prosi za nas. Utrinke o dogajanju na oratoriju najdete na FB in YouTube strani Župnija Velenje – sv. Martin.

VELENJE – SV. MARTIN

PRENOVA ŽUPNIJSKE CERKVE – Prostovoljne darove za obnovo lahko oddate osebno ali na župnijski TRR: Župnija sv. Martin Velenje, SI56 0242 6009 2279 253 – za obnovo. Hvala za vaš dar.

Oznanila_14. NEDELJA MED LETOM (3. 7. 2022)

0
  Povezane objave
  • No related posts found.