31. marec – 7. april 2019

Posted by:

Svete maše:

Martinova oznanila 31.03.2019_maše

Druga oznanila in dogodki:

DEKANIJSKO SREČANJE OTROŠKIH PEVSKIH ZBOROV bo danes, 31. 3., ob 15. uri s sv. mašo v župnijski cerkvi v Šoštanju. Vabljeni!

POSTNI VEROUK ZA ODRASLE – Drugo srečanje za obnovitev in poglobitev verskega znanja na temo Katehumenat – koraki na poti v krščansko življenje bo v soboto, 6. aprila, ob 19.45 v učilnici nad zakristijo. Vabljeni!

MOŽNOST ZA SV. SPOVED je ob delavnikih pol ure pred sv. mašo in ob nedeljah pred in med svetimi mašami v kaplaniji (ob cerkvi; v prostoru, prirejenem za spovednico – zasebnost zagotovljena!). Priporoča se, da katoličan vsaj enkrat v letu pristopi k zakramentu sv. spovedi. Pravočasno pristopite k sv. spovedi pred prazniki. Prav tako pravočasno sporočite, če želite obisk bolnikov za spoved in obhajilo na domu pred prazniki.

KRIŽEV POT – V postnem času bo ob petkih zvečer na začetku sv. maše križev pot, ki ga bodo pripravljale različne skupine v župniji. Vabljeni!

PRENOVA ŽUPNIJSKE CERKVE – Prostovoljne darove za obnovo lahko oddate osebno ali na župnijski TRR: Župnija sv. Martin Velenje, SI56 0242 6009 2279 253 – za obnovo.

RADIJSKA ODDAJA – V nedeljo, 7. 4. 2019, bo pri verski oddaji Duhovna iskanja na Radiu Velenje prispevek o petem poglavju apostolske spodbude Veselite in radujte se; pripravila ga bo Jožica Koželjnik. Vabljeni k poslušanju (tudi v arhivu na www.radiovelenje.com)!

Martinova oznanila 31.03.2019

0
  Povezane objave
  • No related posts found.