5. – 12. maj 2019

Posted by:

Svete maše:

Martinova oznanila 05.05.2019

Druga oznanila in dogodki:

VEROUK – Redni verouk za vse razrede je od ponedeljka, 6. 5., dalje.

ŠMARNICE – V mesecu maju s šmarnicami posebej častimo Marijo. Kot vsako leto ste otroci in odrasli tudi letos vsak večer vabljeni k šmarnični pobožnosti v župnijski cerkvi in v Škalah. Šmarnice so hkrati priprava prvoobhajancev na prvo sv. spoved in prejem prvega sv. obhajila. Letošnja šmarnična zgodba nam predstavlja angela Serafinčka, ki uči ljudi moliti oz. se pogovarjati z Bogom. Lepo vabljeni!

POLETNI ORATORIJ ZA OTROKE z naslovom »Imaš moč« (o knjižnem junaku Petru Klepcu) bo letos od 1. do 5. julija. Prijave zbiramo do nedelje, 2. junija. Prijavnice dobite v cerkvi.

PREDSTAVITEV ROMANJA V SANTIAGO – V petek, 10. 5., bo ob 19. uri v gasilskem domu Škale predstavitev romarske poti El camino de Santiago, ki jo je Katarina Meža prehodila lani poleti. Pot bo predstavila ob fotografijah in glasbi. Pesmi bo zapela ob kitarski spremljavi brata Urbana, premierno pa bo predstavila tudi svojo avtorsko pesem z naslovom  “Letni časi”. Lepo vabljeni!

PRENOVA ŽUPNIJSKE CERKVE – Prostovoljne darove za obnovo lahko oddate osebno ali na župnijski TRR: Župnija sv. Martin Velenje, SI56 0242 6009 2279 253 – za obnovo.

RADIJSKA ODDAJA – V nedeljo, 12. 5. 2019, bo pri verski oddaji Duhovna iskanja na Radiu Velenje prispevek o Fatimski Mariji in njenem sporočilu pastircem; pripravila ga bosta zakonca Četina. Vabljeni k poslušanju (tudi v arhivu na www.radiovelenje.com)!

Martinova oznanila 05.05.2019

0
  Povezane objave
  • No related posts found.