8. – 15. maj 2022

Posted by:

Še vedno lahko izpolnite vprašalnik o sinodi, ki vam je ponujen ob izhodu in ga vrnete v za to pripravljeno skrinjico. Že vnaprej hvala za vaše sodelovanje.

RADIJSKA ODDAJA – V nedeljo, 15. 5., bo pri verski oddaji Duhovna iskanja na Radiu Veseljak Velenje prispevek z naslovom »Birmanec v družini in župniji«; pripravila ga bo Andreja Kavšak. Vabljeni k poslušanju.

V mesecu maju s šmarnicami posebej častimo Božjo Mater Marijo. Otroci in odrasli ste lepo vabljeni k šmarnicam, ki so združene z večerno sv. mašo, ob 19.00 pri Sv. Martinu. Šmarnice so hkrati priprava prvoobhajancev na prejem prvega sv. obhajila. Potekale bodo tudi v Bevčah, vsak dan ob 19.00, razen ob nedeljah.

V ponedeljek (9. 5.) lepo vabljeni na srečanje biblične skupine, ki bo ob 19.45 v učilnici v župnišču (Šmarška c. 2).

Starši prvoobhajancev ste lepo vabljeni na sestanek, ki bo v ponedeljek, 9. maja, po večerni sv. maši v učilnici nad zakristijo.

Letos Družina praznuje 70-letnico izhajanja. Ob tem jubileju se uredništvo zahvaljuje za zvestobo vsem bralcem in naročnikom. Ob tej priložnosti lahko pri izhodu izpolnite naročilnico in na vaš naslov boste Družino en mesec prejemali brezplačno. Ob tem boste prejeli tudi darilo – zvonček. To naročilo ne bo nikogar obvezovalo, da bi kar tako postal naročnik Družine.

POLETNI ORATORIJ – Prijavnica za oratorij, ki bo potekal od ponedeljka 27. 6. do petka 1. 7., je dostopna na Facebook in spletni strani župnije Velenje – sv. Martin. Prijave zbiramo do nedelje, 29. 5.

VELENJE – SV. MARTIN

PRENOVA ŽUPNIJSKE CERKVE – Prostovoljne darove za obnovo lahko oddate osebno ali na župnijski TRR: Župnija sv. Martin Velenje, SI56 0242 6009 2279 253 – za obnovo. Hvala za vaš dar.

Oznanila_4. VELIKONOČNA NEDELJA (8. 5. 2022)

0
  Povezane objave
  • No related posts found.