8. – 15. september 2019

Posted by:

Svete maše:

Martinova oznanila 08.09.2019

Druga oznanila in dogodki:

ROMANJE NA URŠLJO GORO – V soboto, 14. septembra, bo romanje na Uršljo goro, kjer bo ob 11. uri sv. maša. Za prevoz do izhodišča poskrbi vsak sam oz. se dogovorite med seboj. Če lahko kdo komu od starejših ponudi prevoz na vrh, naj javi. Lepo vabljeni!

ŠKOFIJSKI MOLITVENI DAN ZA DUHOVNE POKLICE V PETROVČAH – V soboto, 14. septembra, bo v Petrovčah romarski shod in škofijski molitveni dan za duhovne poklice; ob 9. uri bo molitvena ura, ob 10. uri pa sv. maša. Vabljeni!

SREČANJE MLADIH V STIČNI – Mladi vabljeni na srečanje mladih v Stično, ki bo v soboto, 21. septembra, z geslom: »Tukaj sem, zgodi se«. Za prevoz z avtobusom se prijavite do torka, 17. 9. Cena (prevoz in organizacija) je 15 €.

OTROŠKI PEVSKI ZBOR – Otroci, ki radi pojete in že obiskujete osnovno šolo, vabljeni ob nedeljah ob 9.15 uri na pevske vaje župnijskega otroškega pevskega zbora v učilnico v župnišče. Vabljeni!

ODRASLI MEŠANI PEVSKI ZBOR vabi v svoje vrste nove pevce. Vsi, ki ste prejeli talent posluha in dobrega glasu ter ste ga pripravljeni dati na razpolago za sodelovanje pri bogoslužju, vabljeni, da se pridružite pevskemu zboru. Vaje so vsak petek zvečer ob 19. uri v učilnici nad zakristijo. Pevci se že veselijo novih članov.

PRENOVA ŽUPNIJSKE CERKVE – Prostovoljne darove za obnovo lahko oddate osebno ali na župnijski TRR: Župnija sv. Martin Velenje, SI56 0242 6009 2279 253 – za obnovo.

RADIJSKA ODDAJA – V nedeljo, 15. 9. 2019, bo pri verski oddaji Duhovna iskanja na Radiu Velenje prispevek o bl. A. M. Slomšku ob 20. obletnici beatifikacije; pripravila ga bo Jožica Koželjnik. Vabljeni k poslušanju (tudi v arhivu na www.radiovelenje.com)!

Martinova oznanila 08.09.2019

0
  Povezane objave
  • No related posts found.