9. – 16. december 2018

Posted by:

Svete maše:

Martinova oznanila 09.12.2018_maše

Druga oznanila in dogodki:

DUHOVNA obnova pred božičnimi prazniki za župnijske sodelavce in župljane bo v soboto, 15. decembra, ob 18. uri v učilnici nad zakristijo. Nagovoril nas bo g. Vlado Bizjak. Po nagovoru bo na voljo za sv. spoved. Spovedoval bo tudi med večerno sv. mašo.

Adventna taizejska molitev – Škofijski odbor za mlade vabi na adventno taizéjsko molitev, ki bo v petek, 14. decembra, ob 20.30 pri Sv. Duhu v Celju. Ob tem bo tudi priložnost za spoved pred božičnimi prazniki. Vabljeni!

Možnost za sv. spoved je ob delavnikih pol ure pred sv. mašo in ob nedeljah pred in med svetimi mašami v kaplaniji (ob cerkvi). Pravočasno pristopite k sv. spovedi pred prazniki. Prav tako pravočasno sporočite, če želite obisk bolnikov za spoved in obhajilo na domu pred prazniki.

Luč miru iz Betlehema bodo v nedeljo, 23. 12., pri vseh sv. mašah v župnijsko cerkev prinesli Velenjski skavti. Prostovoljni prispevki bodo letos namenjeni Vincencijevi zvezi dobrote – Centru za družine Mirenski grad. Njegov slogan je »Skupaj gradimo dom«. Z njim želimo pomagati otrokom oz. družinam v stiski ter tako ponesti toplino in svetlobo plamena v njihova življenja. Poleg njih pa bodo dobrodelni prispevki namenjeni družbeno koristnim projektom, ki jih bomo skavti izvedli v poletju 2019.

Na voljo je Družinska pratika (6 €) in Marijanski koledar (2,5 €) za leto 2019.

PRENOVA ŽUPNIJSKE CERKVE – Prostovoljne darove za obnovo lahko oddate osebno ali na župnijski TRR: Župnija sv. Martin Velenje, SI56 0242 6009 2279 253 – za obnovo.

RADIJSKA ODDAJA – V nedeljo, 16. 12. 2018, bo pri verski oddaji Duhovna iskanja na Radiu Velenje prispevek o Luči miru iz Betlehema; pripravila ga bo Jerica Koren. Vabljeni k poslušanju (tudi v arhivu na www.radiovelenje.com)!

Martinova oznanila 09.12.2018

0
  Povezane objave
  • No related posts found.