Poletni oratorij 2020

Posted by:

V počitniških dneh pripravljamo oratorij za otroke, in sicer od ponedeljka, 17. avgusta, do petka, 21. avgusta 2020. Termin je drugačen kot običajno, saj zelo dolgo nismo vedeli, če bomo letos sploh imeli možnost izvajati počitniške dejavnosti. Upamo in zaupamo, da nam bo avgusta uspelo, vas pa prosimo, da nas z molitvijo podprete. 

Osrednji lik teh dni bo svetopisemska oseba iz stare zaveze – kraljica Estera, ki iz preprostega dekleta postane kraljica mogočnega Perzijskega kraljestva. Njena zgodba je napeta in zanimiva, hkrati pa nudi razmislek o pomembnih vrednotah, v katere se na preteklih oratorijih še nismo poglobili.

Vabimo vas, da zainteresirane otroke prijavite in izpolnjeno prijavnico oddate v zakristiji ali žup-nišču, najkasneje do nedelje, 28. junija.

S pravočasno prijavo nam boste pomagali pri lažji organizaciji, ki bo letos zagotovo izziv, tudi zaradi upoštevanja higienskih smernic. Lahko tudi sodelujete pri izvedbi oratorija s pripravo kakšnega peciva (svojo pripravljenost najavite ob prijavi).

Za udeležbo otrok na oratoriju sprejemamo prostovoljne prispevke, ki delno pokrivajo stroške hrane in potrebnih materialov za oratorij. Prispevek lahko oddate ob prijavi (predvideni strošek za otroka /hrana/kosilo, materiali/ znaša 25 €; če daru ne bi zmogli, to ne sme biti ovira za udeležbo vašega otroka na oratorij).

Prijavnico za oratorij dobite v cerkvi, župnišču ali na spodnji povezavi.

0
  Povezane objave
  • No related posts found.

Leave a Reply

avatar
300