(P)ostani kamenček v mozaiku župnije

Posted by:

kamenček v mozaiku_spr

kamenček v mozaiku_a4_zloženka

Različni so milostni darovi, Duh pa je isti. Različne so službe, Gospod pa je isti. Različna so dela, isti pa je Bog, ki dela vse v vseh. Vsakomur se daje razkritje Duha v korist vseh. Enemu je po Duhu dana beseda modrosti, drugemu v skladu z istim Duhom beseda spoznanja. Drugemu vera po istem Duhu, drugemu po istem Duhu milostni darovi ozdravljanja, drugemu delovanje čudežnih moči, drugemu prerokovanje, drugemu razločevanja duhov, drugemu raznovrstni jeziki, drugemu razlaganje jezikov. Vse to pa uresničuje en in isti Duh, ki deli vsakemu posebej, kakor hoče. 1 Kor 12,4-11

Vabljeni, da prejete darove odkrivate, cenite, razvijate, plemenitite in dobro vnovčite za svojo duhovno rast in za rast in krepitev duhovnega in skupnostnega življenja v župniji.

V župniji smo različni ljudje: moški, ženske, otroci, mladi, stari, razigrani, ustvarjalni, boječi, udarni, čuteči, kritični, glasni, tihi … To je naše občestvo, ki se vsako nedeljo zbira pri sveti maši. Da se bomo počutili v župniji lepo – kot doma, pa je dobro, da vsak postori tisto, kar zmore in lahko, da prispeva svoj delež. Imamo veliko priložnosti, zato vas vabimo, da pogledate in najdete skupino, kjer bi lahko s svojo prisotnostjo popestrili dogajanje v župniji, hkrati pa tudi sami poglobili svojo vero in utrdili pripadnost župniji. S tem bomo drug drugemu pomagali in dali pogum, da bi živeli kot kristjani – pričevalci v okolju, v katerem se odvija naše življenje.

Vabljeni! Če bi želeli podrobnejše informacije, povprašajte v zakristiji, v župnišču ali pri kom od župnijskih sodelavcev in vam bomo vse razložili!

0
  Povezane objave
  • No related posts found.