9. – 16. maj 2021

ŠMARNICE – V mesecu maju vabljeni odrasli in otroci k spremljanju šmarnične pobožnosti, ki bo vsak večer, povezana s sv. mašo. Ob sobotah zvečer vabljeni k spremljanju tedenskih video-šmarnic, ki jih pripravljajo mladi; objavljene so na župnijski Youtube strani.

SVETE MAŠE – Sv. maše s prisotnostjo vernikov so spet mogoče. Za udeležbo pri sv. maši v cerkvi (prostora je za 21 oseb oz. 21 gospodinjstev) se je potrebno prijaviti preko prijavnega obrazca na spletni strani svmartin.net. Kdor ima v tekočem tednu naročen mašni namen in želi biti navzoč pri sv. maši, naj se prijavi takoj v nedeljo, ko so na voljo oznanila za tekoči teden. V kolikor vam prijava prek spleta dela težave, prosite koga za pomoč ali se prijavite po telefonu. Prenos maš lahko spremljate tudi preko spleta na strani svmartin.net ali Youtube Župnija Velenje – sv. Martin.

PREJEM SV. OBHAJILA – Prejem sv. obhajila izven sv. maše je v nedeljo ob 11.45 in med tednom ob 18.40. Vnaprejšnja najava ni potrebna.

PRENOVA ŽUPNIJSKE CERKVE – Prostovoljne darove za obnovo lahko oddate osebno ali na župnijski TRR: Župnija sv. Martin Velenje, SI56 0242 6009 2279 253 – za obnovo.

RADIJSKA ODDAJA – V nedeljo, 16. 5., bo pri verski oddaji Duhovna iskanja na Radiu Velenje prispevek o nedelji družbenega obveščanja; pripravila ga bo Irena Friškovec. Vabljeni k poslušanju (tudi v arhivu na www.radiovelenje.com)!

Martinova oznanila 09.05.2021

Druga oznanila in dogodki:

Zgodovina oznanil…>

Leave a Reply

avatar
300